Tirsdag, 24 april, 2018
 

Rådgivning om misbrug

Misbrugsportalen tilbyder gratis og anonym rådgivning til mennesker berørt af misbrug og afhængighed.

Ring til os på tlf. 70 90 90 80 eller skriv til vores chat.

 

Det kan være voldsomt og ensomt at stå på sidelinien, når én man holder af er ved at udvikle et misbrug - hvad enten det drejer sig om hash, stoffer, alkohol eller noget helt fjerde. De pårørende befinder sig pludselig i en situation, hvor deres viden og livserfaringer muligvis ikke længere rækker til at forstå og beherske udfordringerne.

Som tiden går, bliver det tiltagende svært at rumme afmagten, utrygheden og de mange svigt og knuste drømme. Mange pårørende oplever derfor stress, depression, søvnløshed og angst som følge af lang tids belastning og bekymringer. Det er et umenneskeligt pres, som ingen skal gennemgå alene.

Savner du nogen at dele dine tanker med? Og har du brug for at tale med en, der lytter til dig og din historie uden at dømme? Så kan du kontakte Misbrugsportalen helt anonymt og gratis. Vi tilbyder dagligt rådgivning og støttende samtaler til både unge og voksne berørt af misbrug og afhængighed.

 

Åbningstider:
Mandag - torsdag kl. 10-16. Fredag kl. 10-13.

 

For generelle spørgsmål vedrørende Misbrugsportalens rådgivning kan projektleder Maria Rørdam kontaktes på tlf. 20 20 77 63 eller mail: maria@misbrugsportalen.dk

Anonym rådgivning